NEWS

Cooperation with the University of Crete for AI-CULTURE Programme

27-01-2024

Ο Homo Ludens σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης συμμετέχουν σε πρόταση χρηματοδότησης με τίτλο AI-CULTURE στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος χρηματοδότησης CREA2027.

Η πρόταση κατατέθηκε σε συνεργασία με το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. |Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α. του Πανεπιστημίου Κρήτης τον Ιανουάριο του 2024.

 

Το εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. |Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α. του Πανεπιστημίου Κρήτης έχει ως σκοπό την έρευνα και μελέτη των πεδίων της Δια Βίου Μάθησης και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης με την χρήση προηγμένων μαθησιακών τεχνολογιών.

Ειδικότερα, αντικείμενο ερευνών και μελετών του εργαστηρίου είναι η έρευνα και ο σχεδιασμός καινοτομικών μελετών, εφαρμογών και δράσεων τεχνολογικής ανάπτυξης στους τομείς της Δια Βίου Μάθησης, της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών  και της  Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης εστιάζοντας στην παιδαγωγική αξιοποίηση των προηγμένων μαθησιακών τεχνολογιών  σύγχρονης και ασύγχρονης μετάδοσης και  των κοινωνικών δικτύων.